Bepo oženio sina, Grdović na svadbu došao bez Brankice; Bepo: “Ne znam zašto nije došla, nismo o tome pričali”

Supruga Mladena Grdovića (59), Brankica (48), povukla je tužbu za rastavu braka, no supružnici i dalje ne žive zajedno.

Pjevač je u subotu bio na svadbi Joška Matešića, sina Bepa Matešića, u Zadru bez Brankice, pišu 24sata.

– Ne znam zašto Brankica nije došla, Mladen nije o tome pričao. Iako, nešto mi je na brzinu rekao da se njih dvoje vide i da se posjećuju, rekao nam je Bepo Matešić.

Brankica, koja je uslijed njihove “zamalo rastave braka” otišla živjeti kod majke, sad je navodno negdje drugdje. Priča se da se opet posvađala s Mladenom. Matešić dodaje da je Grdović na piru bio “prva liga”.

– Nije puno pio, bevandu, dvije, malo smo i zapjevali naše hitove. Mladen je ostao do kraja, negdje do četiri ujutro. Bila je prava fešta, kaže Matešić. Raspoloženi Grdović je na svadbi rekao da će, ako nadživi Bepa, na sprovodu mu zapjevati “Večeras je naša fešta”.

Brankica je tužbu za rastavu braka podnijela sredinom srpnja. Razlog su, kako je rekao njezin odvjetnik Božo Vrkić, bile nepomirljive razlike u karakteru, a ne nasilje u obitelji.

Par je u braku 21 godinu. Vjenčali su se u Las Vegasu. Brak im je turbulentan pa se stalno svađaju i mire. Brankici ljetos nije bio prvi put da je podnijela tužbu za rastavu braka. Zadnja poznata svađa izbila je lani kad su se obračunali zbog nepodgrijane juhe. Tad su se posvađali i potukli.

Fotografije provjerite na portalu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...