Policija jučer intervenirala triput zbog svađe pijanih osoba; U dva slučaja izbili fizički sukobi!

Jučer je PU zadarska imala pune ruke posla u Zadru i Biogradu zbog pojedinaca koji su pod utjecajem alkohola odlučili remetiti javni red i mir. Problemi su počeli već od ranoga jutra, a situacija se nije smirila ni u ranim večernjim satima.

Prvi incident zabilježen je jutros oko 7 sati u Zadru u Ulici Stjepana Radića u jednom ugostiteljskom objektu. Tamo su se verbalno, a potom i fizički sukobili 57-godišnjak pod utjecajem alkohola i za sada nepoznata muška osoba za kojom policija traga.

U 19:20 sati, također u Zadru, zabilježeno je još jedno remećenje javnoga reda i mira. Incident je izbio na Krešimirovoj obali između 42-godišnjaka i 48-godišnjaka s jedne i 44-godišnjaka s druge strane. Prva dva sudionika verbalnog sukoba bila su pod utjecajem alkohola od 3,09, odnosno 1,69 promila alkohola u krvi te su smješteni u prostoriji za triježnjenje, a nakon što se probude slijedi kriminalistička obrada.

Jučer u 19:45 sati u Biogradu na Moru zabilježen je još jedan incident narušavanja javnoga reda i mira. Sudionici su u ovom slučaju bili 28-godišnjak i 41-godišnjak koji su se isprva verbalno, a potom i fizički sukobili. Obojica su bila pod utjecajem alkohola i to 2,0 promila u krvi, odnosno 1,5 promila alkohola u krvi. Nakon što se otrijezne nad njima će se provesti kriminalističko istraživanje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...