Ukradeni mobiteli, parfemi, bicikl i novčanici kanadskih i njemačkih turista

Tijekom proteklog tjedna, u parfumeriji u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, nepoznati je počinitelj, otuđio parfeme vrijedne više od tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru i Gračacu, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu 58-godišnjakinje i 18-godišnjakinje vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U petak, u Neviđanima, nepoznati je počinitelj, iz kuće u vlasništvu 76-godišnjakinje, otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 28-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu kanadskih i njemačkih državljana. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...