Dogovoren okršaj kakav Stipe Miočić još nije imao u UFC karijeri!

Specijalizirani MMA mediji objavili su ovog četvrtka da je pao dogovor između Stipe Miočića i UFC-a pa će Amerikanac hrvatskog podrijetla braniti svoju titulu teškaškog prvaka 20. siječnja protiv Francisa Ngannoua.

Podsjetimo, 31-godišnji Kamerunac oduševio je prošlog vikenda u Detroitu strahovitim nokautom u dvoboju s Alistairom Overeemom, a predsjednik UFC-a Dana White odmah ga je proglasio prvim izazivačem u teškoj kategoriji i požurio dogovoriti borbu za titulu što prije, piše tportal.hr.

Aktualni prvak Stipe Miočić neko je vrijeme bio u svađi s čelnicima ove elitne MMA organizacije, jer nije bio zadovoljan honorarima koje su mu isplaćivali, no dogovor oko meča s Francisom Ngannuom brzo je postignut, jer je UFC svjestan da se radi o jednoj od najuzbudljivijih borbi posljednjih godina u teškoj kategoriji i ne štedi novac kako bi ga realizirao.

Specijalizirani MMA portali ovog četvrtka javljaju kako će se Miočić i Ngannou boriti već 20. siječnja u Bostonu.

Miočić ima tek dva poraza u svojoj profesionalnoj karijeri, a posebno je napredovao u posljednje dvije godine. Nanizao je pet trijumfa i osvojio pojas u dvoboju s Werdumom, a zatim ga s lakoćom obranio protiv Overeema i Dos Santosa.

No, Ngannou djeluje zastrašujuće moćno i kladionice ga vide kao favorita. U svakom slučaju, bit će to izazov kakvog Miočić još nije imao otkad je u UFC-u.

‘Ovo je velika borba. Vjerojatno se radi o najvećoj teškaškoj borbi u povijesti,’ smatra Joe Rogan, ugledni UFC-ov komentator.

Ako Stipe sredi i Ngannoua, dokaz će da mu zaista nema ravnog MMA borca u ovom trenutku i nitko više neće smjeti sumnjati u njegove sposobnosti…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...