I najbolji svjetski kickboksač želi se okušati u borbi protiv Stipe Miočića

Najbolji svjetski kickboksač i Gloryev teškaški kralj, volio bi se okušati protiv Stipe Miočića ili Francisa Ngannoua i to u dvije borbe, na svačijem domaćem terenu po jednom.

28-godišnji Nizozemac svjetskim teškaškim kickboxingom dominantno vlada od 2014. godine. Tada je osvojio Gloryev naslov, kojeg je obranio šest puta, usput nastupivši i u nekim mečevima koji nisu bili za titulu, također upisavši pobjede. U posljednjih 16 mečeva samo je jednom poražen, a u međuvremenu je uspješno odradio i MMA debi, no nakon tog nastupa u listopadu 2015. se za sada još nije vraćao u MMA kavez ili ring. No, to bi se u budućnosti moglo dogoditi, a “Kralj Kickboxinga” glasno razmišlja o jednoj zanimljivoj ideji.

Verhoeven je zapravo jako uzbuđen oko borbe za UFC-ovog teškaškog prvaka i ne može prestati razmišljati o tome kako bi se volio okušati protiv Stipe Miočića ili Francisa Ngannoua, ovisno o tome tko dođe do pobjede u njihovoj borbi idućeg mjeseca. Usput je iznio i razmišljanje o njima dvojici te o udaračkoj snazi Ngannoua.

“Ne mogu reći kako je on baš najbolji udarač, no Francis Ngannou… Ne znam što on radi, ali taj čovjek drugim borcima jednostavno skida glave s ramena. Jako mi se sviđa način na koji se on bori, ali bih volio vidjeti kako će izgledati kada ga netko odvuče u drugu, treću ili čak četvrtu rundu. Za sada, on izgleda sjajno i želim mu sve najbolje. Tko zna, možda se jednog dana budemo borili”, rekao je Verhoeven, a onda se ipak okrenuo i onome tko je još uvijek prvak i za koga se nadamo kako će tamo ostati:

“Ja sam raspoložen za neke takve kombinacije, borbe boraca iz različitih sportova. Tako da me zanima i Stipe, želim se boriti protiv prvaka. A što je bolje od borbi prvaka protiv prvaka. Kralj kickboxinga protiv teškaškog MMa kralja. I to dvije borbe, prvo ja odem u MMA, a onda on dođe kod mene u kickboxing. To bi bio pravi boom i mogla bi se napraviti čudesna promocija takve borbe.”, prenosi FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...