Kako je HGSS spasio Božić

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) sudjelovala je na terenu u jednoj od najvažnijih akcija.

“Breaking news: na preletu preko RH, prilikom podjele poklona, punašni, sijedi djedica u crvenom odijelu doživio je manju nezgodu. Ekipe #Hgss su na terenu. Više info uskoro #spasavamobozic”, objavio je HGSS na društvenim mrežama.

Nešto kasnije stigla je i nova objava i svi su mogli odahnuti: “Bez brige, djedica je pronađen i zbrinut. Podjela poklona nastavlja se po planu. Sretan Božić i uspješnu Novu godinu želi vam #HGSS. Pazite na sebe i druge”.

Podsjetimo, HGSS je, kao što smo se i opet osvjedočili – s razlogom, proglašen komunikatorom godine za uspješno komuniciranje s građanima i pomicanje granica komunikacije u hrvatskom javnom prostoru, a žiri Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) koja dodjeljuje tu nagradu istaknuo je da “HGSS pokazuje sve odlike dobre komunikacije – strateški je smislen, koristi učinkovite kanale kako bi prenio važne poruke, a to radi stručno, uvjerljivo, razumljivo, jasno i atraktivno”, donosi N1.

Dodaju da je HGSS-ov pristup i inovativan jer koristi sve suvremene kanale komunikacije prateći razvoj tehnologije, a među prvima je uočio moć društvenih mreža gradeći jedinstven komunikacijski stil, katkad s malo humora, zahvaljujući čemu HGSS-ove poruke rado prate čak i oni koji su na toplom i sigurnom.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...