Luka Modrić: “Ovo je bila najbolja godina u mojoj karijeri”

Luka Modrić ostvario je povijesni uspjeh osvojivši naslov svjetskog klupskog prvaka s Real Madridom. Osim titule, kapetan Hrvatske kući se vraća i s trofejem za najboljeg igrača završnog turnira, na kojem je Real pobijedio Al Jazeeru i u finalu svladao Gremio 1:0 golom Cristiana Ronalda, piše Index.hr.

Modrić je u finalu bio možda i najbolji igrač na terenu, pogodio je stativu, dijelio sjajne lopte napadačima i zasluženo ponio titulu najboljeg. Ovo mu je 13. trofej otkako je stigao u Real, a dvije godine zaredom je na krovu Europe i svijeta.

“Ovo je bila odlična godina, ponosni smo što smo osvojili još jedan trofej. Drago mi je zbog nagrade koju sam osvojio, ali najvažnije je SP. Još nismo svjesni svega što smo postigli”, rekao je Modrić nakon finala i dodao:

“Ovo je bila najbolja godina u mojoj karijeri, nagrada za sav rad i predanost. Lijepo je kad vas drugi cijene. Ponosan sam. Želim nastaviti osvajati trofeje s Realom”.

Modrić je s Real Madridom ove godine osvojio pet trofeja, a ovo mu je treći naslov svjetskog prvaka s “Kraljevskim klubom”.

“Kada igraš svaki dan niti ne razmišljaš o tome, nisi niti svjestan toga. No, na kraju ćemo se sjetiti svega što smo napravili”, rekao je Modrić.

Za tjedan dana Real Madrid igra protiv Barcelone.

“Idući cilj je nova titula. U dobroj smo seriji, nadam se da ćemo to pokazati protiv Barcelone i smanjiti bodovnu razliku za njom”, zaključio je Modrić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...