Pet horoskopskih znakova rođenih za tulume

Neki ljudi rođeni su da budu duša zabave. Svjetla pozornice njihovo su prirodno okruženje, a na fotografijama novogodišnjih tuluma ili svadbi glavni su plesači. Neki su pak zvijezde zabave jer znaju neobavezno popričati, utješiti solo igrače, ali i pripaziti da baš svi imaju piće.

Kojih je 5 znakova horoskopa rođeno za tulume?

Strijelac

Pravi tulum ne počinje dok strijelac ne dođe na njega. Osoba u ovom znaku ima sve predispozicije da bude socijalni ekstrovertirani tip. Na njega uvijek možete računati ako treba rasplamsati atmosferu. Vatreni znakovi općenito su više ekstrovertirani.

Lav

Još jedan horoskopski znak koji će znati kako podignuti atmosferu je lav. Lavovi vole biti viđeni i vole da im se dive. Zaplesat će u svakoj prilici, a ono što ih posebno veseli je teatralni ulazak na zabavu. Lavovi ulaze u velikom stilu ostavljajući dojam i zabava može početi.

Ribe

Iako su ribe daleko zatvorenije nego li lavovi i strijelci, zbog svoje ‘ovisničkoj osobnosti’ bit će idealan partner za zabave koji vas neće ostaviti. Dajte im priliku jer jednom kada se opuste zabavit će sve osamljenike i one koji se na zabavi osjećaju kao autsajderi.

Ovan

Ovnovi ‘ozbiljno’ shvaćaju zabave. Vidjet ćete ih kako se brinu o gostima, provjeravaju nedostaje li pića, a duša su zabave jer se ne drže određene skupine ljudi.

Vodenjak

Vodenjak voli odlaziti na zabave i biti okružen ljudima. Nesputani, originalni obećavaju zabavu i uzbuđenje, piše Zadovoljna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...