Zadrane oduševili Djevojački zbor Gimnazije Vladimira Nazora, dječji zbor „Tintilinić“, Mia Negovetić i sjajna klapa Munita!

Jučer je Sv. Luca darivala djecu na Trgu Petra Zoranića. Uz puno veselja, smijeha zabavljali su se mališani ali i njihovi roditelji. Na adventskoj pozornici nastupili su odlični Djevojački zbor Gimnazije Vladimira Nazora i dječji zbor Kazališta lutaka „Tintilinić“ koji su posebno oduševili sve prisutne svojim izvedbama. Za ovako bogat i raznovrstan program zaslužna je „OTP banka“ koja je bila posebni pokrovitelj programa za Svetu Lucu na „Adventu u Zadru“ a ovom su prilikom darovali i donaciju u iznosu od 10.000 kuna Centru za rehabilitaciju u Svetom Filipu i Jakovu.

Oduševljenje se nastavilo kad je na binu izašla mlada hrvatska zvijezda Mia Negovetić koja je bila pobjednica dječjeg pjevačkog talent showa„Zvjezdice“, a sudjelovala je i u američkom televizijskom showu „Little Big Shots“ . Uz neizostavne božićne i blagdanske standarde, Mia je na oduševljenje mladih pjevala najveće hitove mega popularnih pjevačica Beyonce i Sie. Kiša je pokušala zaplašiti posjetitelje međutim program se nastavio uz sjajne momke iz klape Munita, ovogodišnje finaliste Festivala dalmatinskih klapa u Omišu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...