Dvostruko slavlje; Stipe je presretan jer će postati otac

Gotovo u potpunosti zatvoreno lijevo oko imao je Stipe Miočić na kraju meča s Francisom Ngannouom. Posljedica je to opasnog otvaranja u kojem ga je Kamerunac nekoliko puta dobro dohvatio desnicom u prvoj rundi.

– Da, nekoliko puta sam gadno pogriješio u obrani i sam sam kriv za to. Ali nakon prve runde sam to ispravio i sve je završilo dobro, pišu 24sata.

– Dakle, i dalje ste “najopakiji čovjek na svijetu”…- rekao je voditelj, aludirajući na Stipin nadimak “Baddest man on the planet”.

– Ne, prije bih rekao najopasniji – nasmijao se Stipe.

– Pobjeda je uvjerljiva, ali na početku vas je Ngannou dobro uzdrmao?

– Pa, pogledajte tog momka koliki je?! Pogledajte te ruke! Udara zbilja jako…

– Čestitamo na pobjedi, šampione, kakvi su planovi za dalje…

– Ma, pustite ovo, ja i supruga dobit ćemo bebu. Postat ću otac! I presretan sam zbog toga – rekao je Stipe i otrčao proslaviti pobjedu sa svojim navijačima u bostonskom TD Gardenu te trudnom suprugom Ryan Marie Carney, s kojom je u braku dvije godine.

Francis Ngannou jedva je dočekao kraj. Jako malo teškaša bi ovakav meč dočekalo na nogama. Strašne udarce pretrpio je Ngannou tamo u drugoj, trećoj i četvrtoj rundi. Teško je disao, ali je ispao jako korektan prema Miočiću.

– Moram priznati, podcijenio sam prvaka i to me skupo košalo. Nisam znao da je tako dobar i tako inteligentan borac – rekao je 31-godišnji Kamerunac i čestitao Miočiću na zasluženoj pobjedi nakon pet sjajnih rundi, jednoglasnom odlukom sudaca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...