Facebook je pretjerao, od sada traži da im kažete i s kim spavate

Opcijom ‘Jeste li znali’ Facebook pokušava korisnike potaknuti da dijele više zanimljivih detalja o sebi, no pitanje o tome s kim ili čime spavaju mnoge je ostavilo u čudu zbog zadiranja u intimu.

Facebook o nama zna skoro sve, no najnovije pitanje malo previše zadire u naše živote, jer su neke korisnike počeli ispitivati s kim (ili čim) spavaju.  Kod postavljanja statusa korisnici imaju i opciju odgovora na neka pitanja u Facebookovu novom dodatku ‘Jeste li znali?’ (Did you know…). Većinom su tu prilično bezazlene izjave poput Jedna stvar koja me opisuje… ili Kad mi se ne sviđa dar…, a tu se radi o opisnim rečenicama kojima Facebook može graditi bolju sliku o nama. No, ovo pitanje u kojem žele znati tko ili što je još u našem krevetu mnoge je ostavilo u šoku zbog nedorečenosti.

Mnogi će prirodno to interpretirati kao pitanje o našim ljubavnim partnerima, a naravno moguće je cijelu stvar protumačiti i kao pitanje o našim navikama spavanja – odnosno idemo li u krevet s igračkom, termoforom ili najdražom dekicom.

Iz Facebooka nisu komentirali ovo nezgodno pitanje, piše Business Insider, koji navodi da je cijela ‘Jeste li znali’ opcija stigla tek u prosincu kao način da ljudi dijele više zanimljivih detalja o sebi, prenosi 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...