ispalio hitac i pao u more kod masleničkog mosta

Iako smanjenim intenzitetom, potraga za tijelom 45-godišnjeg pilota i dalje traje

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Iako smanjenim intenzitetom, i dalje traje potraga za tijelom 45-godišnjeg pilota Stjepana Radonića koji je 30. listopada sjeo na ogradu Masleničkog mosta, ispalio hitac iz vatrenog oružja i pao u more. Policija i dalje traga za nestalim muškarcem, kroz redovnu službu policajaca Postaje pomorske policije Zadar, te II policijske postaje Zadar i Policijskih postaja Obrovac i Pag. O činjenicama u vezi s nestankom obaviještene su i druge policijske uprave kako bi njihovi službenici mogli sudjelovati u potrazi i prikupljati korisna saznanja.

 Intenzivne mjere potrage u kojima su sudjelovali naši policijski službenici, ronioci Specijalne policije iz Splita i Rijeke, vatrogasci, pripadnici MORH-a, ratnog zrakoplovstva i mornarice, HGSS i brojni mještani na širem području potrage, trajale su dok su postojale mogućnosti angažiranja velikih resursa u ljudstvu i tehnici. Potraga traje i dalje i trajat će dok se nestala osoba ne pronađe, rekao nam je glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan.

Podsjetimo, svojedobno su u potrazi osim policijskih službenika Policijske uprave zadarske, ronioca specijalne policije iz Splita i Rijeke, djelatnika Lučke kapetanije, sudjelovali ronioci JVP Grada Zagreba, pripadnici HGSS-a s tri plovila i lokalni ribari. Područje Novskog ždrila, Novigradskog mora i Velebitskog kanala nadlijetali su i Pilatus te helikopter Hrvatske vojske.

Iako je prema riječima poznanika imao obiteljskih problema, nije poznato što je izvrsnog pilota potaknulo na mučan čin.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar