Ocijenili navijači Reala; Luka je rijetka svijetla točka kluba, Kovačić među najgorima

Igrači i navijači Real Madrida proživljavaju sezonu za zaborav. Četvrto mjesto i zaostatak 19 bodova za vodećom Barcelonom te ispadanje iz španjolskog Kupa kralja od inferiornog Leganesa podigli su veliku prašinu u Kraljevskom klubu. Spominje se odlazak nekih igrača, najčešće Benzeme i Ronalda, a stolica se klima i treneru Zidaneu, za kojeg je čelništvo kluba navodno već pronašlo zamjenu.

Lako je dok se pobjeđuje, ali kad kola krenu nizbrdo uvijek se traže krivci. Upravo je takvu anketu provela španjolska Marca, koja je šest milijuna navijača upitala koje su svijetle točke omiljenog im kluba, a tko su krivci za loše rezultate.

Najviše pozitivnih glasova dobio je branič Nacho (84%), koji je u posljednje vrijeme stvarno odigrao vrhunske utakmice. Drugi na listi pozitivaca je naš Luka Modrić (79%), a treći Daniel Carvajal (73%). Na listi svijetlih točaka Reala nalaze se i Gareth Bale (69%), Lucas Vazquez (65%), Keylor Navas (64%), Isco (60%), Toni Kroos (56%) i Casemiro (55%).

Listu najlošijih igrača ove sezone, prema mišljenju navijača, predvodi Karim Benzema s čak 92% negativnih glasova. Slijedi ga lijevi bek Theo Hernandez s 88% i Achraf Hakimi s 81%. Na četvrtom mjestu liste negativaca izjednačeni su Cristiano Ronaldo, Marcelo i vratar Kiko Casilla sa 77% negativnih glasova. Na listi se nalazi i naš Mateo Kovačić, za kojeg 70% Realovih navijača smatra da ove sezone ne igra na očekivanoj razini, piše nogometni.idesh.net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...