ODGOVOR IZ PU ZADARSKE NA NAVODE DIJANE ČUDE

Policija reagira bez odlaganja, odgovorno i profesionalno

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Iz PU Zadarske javili su nam se vezano uz navode Dijane Čude na nekorektno ponašanje djelatnika PP Obrovac. Podsjetimo Dijana Čude je izjavila sljedeće “ovim putem obavještavam građane RH da PP Obrovac ne radi za vrijeme blagdana i da vam ne mogu pomoći ako imate problem”. Početak cijele priče jest nestanak krave i bika vrijednih 20.000 kuna na Božić. Odgovor iz PU zadarske prenosimo u cijelosti:

U Policijskoj postaji Obrovac utvrdili kako je dana 26. prosinca prošle godine, u Policijsku postaju Obrovac pristupio 55-godišnjak te dežurnom službeniku prijavio da je na otvorenoj ispaši na predjelu Muškovaca kod Obrovca ostavio goveda te da ne može pronaći dva goveda. Kako prema njegovoj izjavi goveda slobodno pasu na otvorenom prostoru i on ih povremeno obilazi svaka dva do tri dana, nije se mogao izjasniti jesu li goveda odlutala, jesu li otuđena, ili im se dogodilo nešto drugo. Nakon razgovora s policajcem odlučio je ponovo pretražiti to područje, te policiji javiti rezultat.

Isti muškarac ponovo je u obrovačku policiju pristupio 02. siječnja i dao točan opis nestalih goveda. Postupajući po ovim dojavama policijski službenici obavili su nekoliko razgovora na tom području s osobama koje su mogle dati korisne obavijesti. Također je u Golubiću provjerena informacija o nestalim govedima, međutim ista se nije pokazala vjerodostojnom.

Obrovačka policija i dalje je u kontaktu s dojaviteljem i ovaj događaj nije zatvoren.

Policija radi  bez prekida i naši su policijski službenici građanima na uvijek raspolaganju bez obzira je li noć, praznik ili neradni dan ( za ostale, ne za policiju i druge žurne službe ). U ovom, kao i svakom drugom slučaju kad se građanin obrati policiji sa svojim problemom, policija reagira bez odlaganja, odgovorno i profesionalno.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati