Privremena regulacija prometa na Viru 1. i 3. veljače u vrijeme karnevalskih povorki

Sukladno odobrenju Ministarstva unutarnjih poslova PU Zadarska od dana 17. siječnja 2018. godine u svrhu nesmetanog kretanja karnevalskih povorki na otoku Viru, na snagu će stupiti privremena regulacija prometa – obavještavaju iz destinacijske kompanije „Vir turizam“. Tako će se dječja karnevalska povorka odvijati 1. veljače 2018. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, kada će dio ulice Borisa Krnčevića (do restorana „Viranka“) i dio ulice Franje Tuđmana (do Dječjeg vrtića „Smješko“’) biti privremeno zatvorene za promet u navedenom razdoblju.

Međunarodna karnevalska povorka odvijat će se 3. veljače 2018. godine u vremenu od 15:30 do 18:00 sati, kada će ulica Borisa Krnčevića i ulica Franje Tuđmana biti potpuno zatvorene za sav promet, dok će ulica Put Bunara biti djelomično zatvorena za promet u navedenom razdoblju.

Radi sigurnosti povorka, u „Vir turizmu“ mole građane da uvaže posebnu regulaciju prometa u danima održavanja karnevalskih povorki 1. i 3. veljače, kao i da se u tom vremenu preusmjere autobusne linije koje idu prema Viru, i to preko obilaznice, odnosno od rotora desno prema ulici Soldatica I.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...