Šampion izbjegava Miočića: “Držat ću se ja ipak podalje, prebio bi me”

FC očito i dalje forsira ideju o super dvoboju dva prvaka: Stipe Miočića i Daniela Cormiera. No, kako se sada čini, šampion u poluteškoj kategoriji i nije previše zainteresiran za takav scenarij, piše Fightsite.

Svjestan da je fizički puno manjih gabarita od “Vatrogasca”, Cormier realno rezonira i smatra da mu takvi mečevi ne trebaju na pragu ulaska u peto desetljeće života i na samom kraju karijere. U posljednjem razgovoru na tu temu koji se dogodio na FOX Sports televiziji, a sugovornici su mu bili Kenny Florian i Tyron Woodley, Cormier je ponovno ponovio da mu meč protiv Miočića nije prioritet. Prokomentirao je i eventualni “mega meč” Miočić vs. Velasquez…

– Gledajte ja i dalje sigurno nikoga ne bih favorizirao u meču protiv Caina Velasqueza, ali ja sam očito tu pristran (Velasquez mu je klupski kolega op.a) – smatra DC. Zatim je još jednom ponovio svoj stav oko dvoboja protiv Miočića.

– Čovječe, pogledaj te velike momke. Kada ih vidiš, jasno ti je da to nije moja težinska kategorija. Ja nisam toliko velik. Znam da mi lice izgleda jako debelo kada uspoređujete s prošlim tjednom, ali teškaši su teškaši. Ta divizija je zemlja divova, tako da ću se držati podalje od tih momaka. Ako netko uspije pobijediti Caina, vjerojatnost je da će prebiti i mene. Jer ja ne mogu pobijediti Caina – zaključio je šarmantni Cormier.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...