novi spot

VIDEO Boris Rogoznica pjesmu posvetio starim ljubavima

Promo/PR

“Paralelni svemiri” nova je glazbena storija Borisa Rogoznice.  S obzirom da je ljubav njegov pokretač i izvor inspiracije, Boris je i ovoga puta nadahnuće za novu pjesmu pronašao upravo u emotivnom trenutku iz prošlosti, odnosno kako se kaže u razmišljanju, ‘što bi bilo, da je bilo’.

– Mislim da ne postoji osoba koja se bar jednom u životu nije zapitala, “kako bi moj život danas izgledao da sam otišao nekim drugim stopama, da sam ostao s nekom svojom starom ljubavi?” Ta pitanja su vječna pitanja i o njima možemo samo maštati. Ova pjesma je produkt jednog takvog maštanja, te je posvećujem svim ljudima koji će se u njoj moći pronaći, rekao je Boris koji za ovu skladbu potpisuje glazbu i tekst, dok su aranžman i produkcija djelo, talentiranog mladog producenta Hit Recordsa Mihaela Bluma, koji je pjesmu obogatio jednom novom energijom i svježinom.

‘Paralelni svemiri’ dobili su i prigodnu video priču, za koju je zaslužna Nevena Vukes, u kojoj je staru ljubav utjelovila Michelle Korenić, Miss Istarske županije.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar