VIDEO Boris Rogoznica pjesmu posvetio starim ljubavima

“Paralelni svemiri” nova je glazbena storija Borisa Rogoznice.  S obzirom da je ljubav njegov pokretač i izvor inspiracije, Boris je i ovoga puta nadahnuće za novu pjesmu pronašao upravo u emotivnom trenutku iz prošlosti, odnosno kako se kaže u razmišljanju, ‘što bi bilo, da je bilo’.

– Mislim da ne postoji osoba koja se bar jednom u životu nije zapitala, “kako bi moj život danas izgledao da sam otišao nekim drugim stopama, da sam ostao s nekom svojom starom ljubavi?” Ta pitanja su vječna pitanja i o njima možemo samo maštati. Ova pjesma je produkt jednog takvog maštanja, te je posvećujem svim ljudima koji će se u njoj moći pronaći, rekao je Boris koji za ovu skladbu potpisuje glazbu i tekst, dok su aranžman i produkcija djelo, talentiranog mladog producenta Hit Recordsa Mihaela Bluma, koji je pjesmu obogatio jednom novom energijom i svježinom.

‘Paralelni svemiri’ dobili su i prigodnu video priču, za koju je zaslužna Nevena Vukes, u kojoj je staru ljubav utjelovila Michelle Korenić, Miss Istarske županije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...