11. Festival vjenčanja; Modne revije, popusti, koncert Sandija Cenova, a najsretniji mogu osvojiti bračno putovanje

11. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i partnerstvu s Ilirijom d.d. – Arsenalom, kao što smo već najavljivali održava se u subotu i nedjelju, 3. i 4. ožujka 2018. godine, u Arsenalu.

60 izlagača na ovogodišnjem Festivalu, kao i svake godine prezentirati će svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te će posjetiteljima mladencima koji ih u dane Festivala posjete na njihovim izlagačkim pozicijama ponuditi festivalske popuste.

Festival je otvoren za posjetitelje oba dana od 10,00 do 20,00 sati. Subotnje jutro na Festivalu vjenčanja svečano se otvara se u 12,00 sati uz popratni program. U nedjelju ujutro s početkom u 12,00 sati očekuje vas „Festivalski doručak“ i prezentacija izlagača slastičara, cateringa, sala za vjenčanja i restorana, koja je ove godine u  humanitarnom tonu. Humanitarna akcija pod nazivom „Nosi mi se bijela boja“, u organizaciji je Lige protiv raka Zadar, a novčana sredstva prikupljaju se za kupnju aparata za zračenje za Opću bolnicu Zadar.

Oba dana u popodnevnom terminu posjetitelje s početkom u 18,00 sati očekuju bogate modne revije salona vjenčanica Brigita, Diora Zadar, Tiara i Wed studia Ana Milin, i salona svečanih haljina Step By Step i RR moda, koje će pratiti i zasebne revije vjenčanih buketa.

U nedjelju, 4. ožujka, nakon modne revije, u sklopu Festivala održati će se i koncert Sandija Cenova s početkom u 19,00 sati.

I ove godine za mladence smo pripremili nagradnu igru, koja je ove godine pod pokroviteljstvom Terra putovanja. Mladenci posjetitelji Festivala, oba dana će imati mogućnost popuniti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri, te osvojiti bračno putovanje za dvoje u Toscanu i Cinque Terre.

Cjelokupni program obogatiti će i druge atraktivne točke u programu, koje ćemo najaviti u tjednu pred sami Festival.

Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, vjerujemo kako će 11. Festival vjenčanja  svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privući veliki broj posjetitelja.

Vidimo se na 11. Festivalu vjenčanja u Zadru!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...