Lana Grzunov iz Taekwondo kluba Donat najbolja je limačica u Kninu

U subotu 27.01.2018. održan je Knin Open 2018., okupilo se 430 natjecatelja iz 38 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Taekwondo klub Donat nastupio je s 8 natjecatelja i osvojio 5 medalja. Lana Grzunov u kategoriji do 24 kg sa svoje tri uvjerljive pobijede osvojila je zlatnu medalju te pehar za najbolju limačicu na turniru.

Gabrijela Ikač je nastupila u kategoriji do 26 kg i s dvi pobijede osigurala srebrnu medalju. U kategoriji mlađih kadeta do 36 kg nastupio je Jasmin Agić, također je s dvi uvjerljive pobjede došao do finala, gdje je nažalost zaustavljen i ozlijeđen zbog čega ga sad čeka duži oporavak.

Do 39 kg u mlađim kadetima nastupio je Ivan Zubak, u polufinalnoj borbi je izgubio te se morao zadovoljiti broncom. U mlađim kadetima je nastupila i Marijeta Ikač do 47 kg s jednom pobijedom i jednim porazom osvojila je srebro.

Manje sreće ovaj put imali su: Roko Lisica do 73 kg, Mateo Ivin do 59 kg i Elena Grzunov do 36 kg koji su otišli kući bez medalje.

“Ponosni smo na naše natjecatelje, trude se i taj trud se vidi. Očekujemo u budućnosti i od ostalih više uspijeha. Nadamo se dobrim rezultatima i na sljedećem natjecanju koje je za manje od mjesec dana”, rekli su treneri Miljenko Lisica i Ana Babić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...