Mitrione: “Čak i ako osvojim Bellatorov turnir, najbolji borac na svijetu je Stipe Miočić!”

Matt Mitrione je pobijedivši Roya Nelsona prošao prvi krug Bellatorovog turnira u teškoj kategoriji. Iako je glavni favorit za osvajanje čitavog Grand Prixa, bivši član UFC-a ostao je iskren po pitanju važnosti i statusa kojeg turnir nosi za pobjednika.

Na pitanje novinara hoće li u slučaju osvajanja turnira postati najbolji teškaš na svijetu Mitrione je odgovorio da neće jer smatra da taj status jasno pripada teškaškom prvaku UFC-a, Stipi Miočiću.

“Ne. Ne mislim da ću biti najbolji. Stipe je najbolji borac na svijetu. Nitko to ne može osporiti. Bilo bi sjajno da mogu dobiti priliku boriti se s njim. Kada bi se u MMA-u uveo Alijev akt, to bi bila super stvar. Ona bih mogao saznati koliko sam zaista dobar.”

“Neovisno o tome tko će osvojiti ovaj turnir, bilo bi odlično da se riješimo ovih individualnih promocija koje borcima zabranjuju da se međusobno natječu. To je smiješno. U drugim sportovima je to normalna stvar. Ne znam zašto onda ne bi bilo i u ovom, to nema nikakvog smisla.”, piše FightSite.

Mitirone je Nelsona savladao većinskom odlukom sudaca u glavnoj borbi Bellatora 194, osvetivši poraz nokautom koji mu je “Big Country” nanio 2012. u UFC-u.

U polufinalu Mitrione će se obračunati s pobjednikom meča između prvaka poluteške kategorije, Ryana Badera, i Muhammeda “King Mo” Lawala. Na drugoj strani ždrijeba rukavice moraju ukrstiti Fedor Emelienenko i Frank Mir, a pobjednik će ići na Chaela Sonnena koji je polufinale osigurao pobjedom nad Quintonom “Rampage” Jacksonom.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...