Norina majka za Zadranku Petru, jer roditelji po zakonu ne smiju sami pokrenuti humanitarnu akciju za svoje dijete

S obzirom na to da roditelji po zakonu ne smiju sami pokrenuti humanitarnu akciju za svoje dijete, u pomoć malenoj Zadranki uskočila je Zaklada Nora Šitum.

Riječ je o 12-godišnjoj djevojčici Petri Zrilić koja već sedam godina boluje od neuroblastoma i hitno treba na nastavak liječenja u Barcelonu.

“Dragi prijatelji, danas se obilježava Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti i eto, baš danas, kreće naša humanitarna akcija za Petru Zrilić. Petra boluje od neuroblastoma i njena borba traje već sedmu godinu, a mi ju pamtimo s Rebra gdje se liječila u isto vrijeme kad i naša Nora. Njen široki osmijeh i prekrasne velike oči ne možete ne primijetiti. Petra svoje liječenje mora nastaviti u Dječjoj bolnici u Barceloni jer imunoterapije koja joj je potrebna, nažalost nema u Hrvatskoj. Liječenje košta oko 950.000,00 kn, a Zaklada Nora Šitum je za ovu humanitarnu akciju otvorila POSEBAN IZDVOJENI RAČUN i sva sredstva koja prikupimo uplatit će se na račun njenih roditelja budući da roditelji zakonski ne smiju organizirati akciju za svoje dijete. Uz vašu pomoć i pod Norinim imenom krećemo u borbu za našu Petru! Pomoći možete uplatom na žiro račun ili pozivom na broj telefona koji su istaknuti na slici. Proširite glas i idemo zajedno za Petru! Hvala vam svima od srca”, napisala je Norina majka Đana Atanasovski.

Otvoren je humanitarni telefon 060 933 933 (cijena poziva s PDV-om 6,25 kn), a novac možete uplatiti na račun HR7123400091510643583, SWIFT PBZGHR2X.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...