Petar Grašo 7. travnja na Višnjiku!

Ljubitelji Petra Graše doći će na svoje 7. travnja kada će popularni pjevač nastupiti u dvorani Krešimira Ćosića. Jedan od najboljih pjevača na našoj sceni publici će sigurno izvesti novije hitove kao što su “Srce za vodiča”, “Ne znam za se”, “Moje zlato”, “Uvik isti” i stare pjesme “Volim i postojim”, “Ko nam brani”, “Trebam nekoga”, “Ljubav jedne žene”, “Jedina”, “Nevista”, “Idi” i hit “Ako te pitaju” koja se već deset tjedana ne skida s vrha domaćih top ljestvica.

Glazbenik je prošle godine velikim koncertom u Areni Zagreb obilježio 20 godina karijere te 20 godina od izlaska prvog albuma “Mjesec iznad oblaka”.

„Najljepša stvar na koncertima uistinu je trenutak kad publika od riječi do riječi otpjeva cijeli koncert. Uistinu sam zahvalan što nakon svakog nastupa shvatim koliku vojsku ljudi koji me vole imam ispred sebe i to je stvarno moje najveće postignuće. Nadam se da ću i dalje zadržati njihovo povjerenje“, rekao je Grašo ususret koncertu u Zadru.

 Nakon Zadra, ni ostatak Hrvatske, ali i regije neće ostati zakinut. Naime, u ovoj su godini već su u planu brojni nastupi i veliki koncerti. Nakon zadarskog koncerta, turneja se nastavlja ubrzo i kroz ostale velike gradove, a prvi na redu su koncerti 14. travnja u Areni Varaždin, te 5. svibnja u Osijeku, u dvorani Gradski vrt.

Svakako miriše na još jednu Grašinu godinu!

Ulaznice za koncertni spektakl Petra Graše 7. travnja na Višnjiku u pretprodaji se mogu kupiti po cijenama prema sljedećim kategorijama  – parter: 95,00 HRK, tribine: 120,00 HRK, VIP: 200,00 HRK u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa širom Hrvatske.

Ulaznice u Zadru dostupne su na prodajnom mjestu TISAK media Zadar Supernova, Ul. Akcije Maslenica 1 i uz to, na prodajnom mjestu TISAK Zadar Kalelarga I, Ul. Elizabete Kotromanić 2.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...