Provaljeno u gliser, trgovinu, iz kafića ukraden novčanik

U vremenu od 25. siječnja do 13.veljače u Zadru, u ulici Bregdetti nepoznati počinitelj je provalio u gliser 28-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio radio stanicu, sondu te lampu za lignjolov. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S utorka na srijedu u Zadru, u ulici Put Murvice nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Jučer poslijepodne u Zadru, u ulici Ruđera Boškovića, nepoznati počinitelj je iz ugostiteljskog objekta u vlasništvu 29-godišnjaka otuđio novčanik s novcem. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...