Subašić nakon ozljede: “Već mi je malo bolje, mogu cupkati”

U prvom trenutku toliko me bolio butni mišić da se nisam mogao osloniti na desnu nogu, sada je već malo bolje. Mogu – cupkati!, kaže Danijel Subašić koji je tijekom utakmcie s »Lyonom« pretrpio ozljedu, kako piše Novi list.

Nema smisla forsirati, ipak je u pitanju bio vrlo jak udarac, dok ne splasne otok moram lediti mišić i tretirati ga kompresijama. Iako ću u utorak odraditi dodatni pregled, sve ukazuje da je u pitanju samo kontuzija. Dobro je poznato da nisam tip koji će kukati, ali u ovom slučaju ću morati pauzirati barem jednu utakmicu. Ne volim to naglašavati, ali ja sam od onih koji se nikad ne štede, često igram utakmice pod voltarenima. Nekad ne pomažu niti voltareni, ha, ha, ha...

Ove sezone mu se dogodio već drugi peh, prvi put je na posljednjem treningu uoči prvog susreta u novoj sezoni Lige prvaka protiv »RB Leipziga« hodao unatrag, stao na loptu i »unakazio« gležanj.

Da, ispada da je ova sezona preodređena za nepredvidljive i glupe ozljede, ne znam što bih drugo gledao. Najprije stanem na loptu za koju niti ne znam kako se tamo stvorila, a onda dobijem gol i zabijem se u stativu. Nadam se da sam ispucao sve za ovu sezonu. Treba zdrav dočekati Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...