Balašević u splitskoj Spaladium Areni 9. ožujka!

Prije gotovo tri godine, Balašević je održao fantastičan koncert u splitskoj Spaladium Areni gdje se publici na kraju koncerta zahvalio riječima: „Hvala vam što se u Splitu ne osjećam kao stranac.“

Sigurni smo kako se ni ovoga puta neće tako osjećati. Prošle su preduge tri godine za istinske ljubitelje panonskog mornara koji publici uvijek priredi emotivni nastup za uspomene i dugo sjećanje, a koji ovaj puta dolazi u sklopu turneje Baronov bal, sa svojim Ujedninjenim Mangupima.

Upravo ovom turnejom obilježava 40 godina pjesme “U razdeljak te ljubim” koja je prvi objavljeni singl Đorđa Balaševića i svojevrsni početak njegove karijere koja traje već dugih 40 godina.

Nakon odličnih reakcija publike na koncertima u Čakovcu, Opatiji, Varaždinu, Osijeku i krajem godine u zagrebačkoj Areni, vjerujemo kako i publika u Splitu s nestrpljenjem iščekuje svoju dozu humorističnih, zanimljivih interpretacija i odlične interakcije s publikom koju nam Balašević priredi.

Sigurni smo kako ne biste voljeli propustiti priliku čuti neke od njegovih najljepših pjesama kao što su – Devojka sa čardaš nogama, Provincijalka, Lepa protina kći, Božo zvani pub i mnoge druge. U posljednje vrijeme zna nas Balašević iznenaditi pa izvede i neke pjesme koje rijetko kada izvodi na koncertima – Ne lomite mi bagrenje, Nevernik, Virovitica, Uticaj rođaka na moj život.

Budite dio višesatnog koncerta u kojemu će se nizati njegovi najveći hitovi, a vi se samo prepustite i pjevate s njim u glas jer njegova publika dobro zna da im on itekako zna uzvratiti za svu ljubav i podršku.

Poznato je kako prodaja ulaznica za njegov koncert ide munjevito i kako se njegovi nastupi danima nakon koncerta prepričavaju.
Ako i vi želite biti dio ove glazbene poslastice, osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem – https://www.ticketshop.hr/hr/.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...