U organizaciji Škole nogometa HNK Primorac

Biograd kup 2018.;U svibnju se održava prvi međunarodni turnir za djecu u nogometu

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

 

U Gradu Biogradu od 04.-06.svibnja 2018.godine održava velika i značajna sportska manifestacija. Naime, riječ je o BIOGRAD KUPU, međunarodnom nogometnom turniru za djecu, a sve u organizaciji škole nogometa NK Primorac Biograd.

Ovo je ujedno i prvi put da se u Gradu Biogradu organizira nešto ovako veliko, međunarodnog karaktera i to za djecu. Na samom turniru očekuje se dolazak velikog broja nogometnih klubova iz susjednih nam prijateljskih država poput Slovenije, Francuske, Mađarske, Njemačke te ekipa iz Hrvatske i naše županije sve s ciljem okupljanja djece, igranja nogometa te promocije Grada.

Svjesni smo da je ova organizacija veliki pothvat i veliki događaj kako za naš Grad tako i za našu državu. Tom spoznajom kao i činjenicom da smo mi u cijelosti neprofitna organizacija, sva sredstva za održavanje turnira dobivamo isključivo putem sponzorstva i donacija, s napomenom da su organizatori i djelatnici turnira volonteri– rekao nam je Jurica Knez, voditelj Škole nogometa HNK Primorac.

Turnir se organizira za uzrasne kategorije  U-9(2009. godište i mlađe) i U-11 (2007. godište i mlađe).

– Ovaj dječji sportski  događaj ima za cilj dodatnu promociju nogometnog sporta kao zdravog načina života od najranije dječje dobi, te stvaranje novih mostova prijateljstava među najmlađim naraštajima sportaša .  Za svaku momčad za vrijeme utakmice u polju mogu nastupiti sedam igrača i vratar (7+1). Svi zamjenski igrači uključeni na listi (uključujući vratara), mogu biti uvršteni u igru u bilo koje vrijeme tijekom utakmice. Igrač koji je zamijenjen može ponovo nastupiti na istoj utakmici („leteće izmjene“) a igra se loptom broj 4.  Utakmice po skupinama igraju se u trajanju od 1 x 20 min prljave igre, a utakmice finalnog dana kao i utakmice za plasman igraju se u trajanju od 1 x 25 minuta prljave igre- pravila su turnira.

Ovim putem se zahvaljujemo našim generalnim pokroviteljima, sponzorima te medijskim pokroviteljima na iskazanom povjerenju. Turnir se uskoro bliži, stoga su i pripreme u punom jeku,– poručili su organizatori.

Sve novosti vezane za turnir, možete pratiti  službenoj Facebook stranici.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar