Bogat program; Na Višnjiku ovog vikenda košarka, odbojka, vaterpolo i kendo

Ovog vikenda na Višnjiku vas očekuje raznolik sportski program kojeg večeras u gradskom derbiju HT Premijer lige otvaraju košarkaši Zadra i Jazina. Utakmica počinje u 18 sati, a ulaznice možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati do početka treće četvrtine, a cijene ulaznica su sljedeće: 30 kuna za tribine i 40 kuna za ring i obiteljski VIP.

Zadarski kendo klub Ouka za vikend organizira kendo kamp u trajanju od tri dana, a treninzi će se održavati u sljedećim terminima: večeras u petak od 20:30 u dvorani 1, u subotu u 10 i u 18 sati u dvorani 2 te u nedjelju od 10 sati u dvorani broj 2.

Subota će biti u znaku košarke i vaterpola, a već u jutarnjim satima na rasporedu su dvije utakmice županijske lige najmlađih kadeta, obje u pomoćnoj dvorani 3. U 9 sati sastaju se ŠK Zadar cure i KK Škabrnja, a u 10:15 ŠK Zadar 2 i KK Zara.

U subotu u 16 sati na bazenu Zatvorenog plivališta sastaju se mlađi kadeti VK Zadar 1952 i VK Solaris, a nakon njih u 16. kolu Triglav regionalne A2 lige snage će odmjeriti VK Zadar i VK Cattaro. Utakmica počinje u 18 sati. Također u 18 sati, ali u pomoćnoj dvorani broj 3 košarkašice Zadra ugostit će momčad Plamen iz Požege u susretu 19. kola Prve ženske košarkaške lige.

U nedjelju su na rasporedu dvije odbojkaške utakmice 1. B lige jug za seniorke, u 11 i 30 sastaju se OK Donat i ŽOK  DC Kaštela, a u 13 i 30 OK Zadar II i ŽOK DC Kaštela. Oba susreta odigrati će se u pomoćnoj dvorani 1.

Popodnevni termin u nedjelju rezerviran je za još jednu košarkašku utakmicu, a riječ je o okršaju 12. kola A2 lige jug između KK Sveučilište Zadar i KK Omiš Galeb. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 3 s početkom u 16 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...