Borba protiv raka dojke; Dan narcisa i ove godine na Narodnom trgu

Povodom Dana narcisa, Europa Donna Zadar i Zavod za javno zdravstvo Zadar pozivaju vas na javnozdravstvenu akciju koja će se održati u subotu 24. ožujka 2018. godine na Narodnom trgu u Zadru od 10 do 12 sati.

Darivanjem cvijeta narcisa i podjelom edukacijskog materijala potičemo naše sugrađanke da se odazovu na Nacionalni program ranog otkrivanja raka dojke, a prikupljeni dobrovoljni prilozi koristit će se za poboljšanje i unaprjeđenje zdravstvene skrbi za osobe oboljele od raka dojke.

Dan narcisa je tradicionalna akcija posvećena borbi protiv raka dojke koja se u Hrvatskoj organizira 22 godinu za redom, istoga dana u cijeloj Hrvatskoj. U Zadru ovaj dan obilježavamo već 16 godina.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...