PK Zadar vrši upise malih neplivača

Iz Plivačkog kluba Zadar pozivaju roditelje malih neplivača na upis u Obuku neplivača. Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti kvalitetno slobodno vrijeme pravo je vrijeme za upis u obuku neplivača.  Uz našu stručnu pomoć, zabavljajući i igrajući se, vaše dijete može postati bivši neplivač.

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na [email protected].  U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...