Program našeg radija od danas dostupan i na ovim aplikacijama i platformama

Program, točnije onaj eksperimentalni, našeg radija, koji je već neko vrijeme dostupan online putem web playera na našem portalu, od danas je dostupan na još četiri aplikacije odnosno platforme.

Do sada ste nas mogli slušati na najboljoj aplikaciji za slušanje radija u Hrvatskoj, bilo na iOS-u ili Androidu – Slooshaj!, te na najvećoj regionalnoj IPTV usluzi NetTV Plus.

Tim putem dostupni smo, ne samo u svim zemljama bivše Jugoslavije gdje je platforma dostupna na mobilnim telefonima, IPTV mrežama ali i Smart TV uređajima – već i u cijeloj Europi, Americi, Kanadi i Australiji, od sada to možete činiti i putem četiri najpopularnije aplikacije za slušanje radijskog programa uživo.

Od sada smo dostupni i na četiri nove aplikacije.

Riječ je o aplikacijama SHOUTcast, Radio Box, Radionomy i myTuner. Sve aplikacije podržane su i na iOS i Android uređajima, a potonja, konkretnije myTuner podržava i funkcije Android Auto i Apple CarPlay.

Dakle, ako ste u pokretu i imate neku od darežljivijih tarifa što se tiče uključenih gigabajta za prijenos podataka, sve što trebate je skinuti jednu od navedenih aplikacija, pronaći “ANTENNA ZD” i uživati u svim pjesmama koje voliš.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...