Akcija mladih održala molitveno bdijenje za Gaženicu ispred prostorija HDZ-a

U noći s Velike subote na uskrsnu nedjelju Akcija mladih i nezavisnih održala je molitveno bdijenje za Gaženicu ispred prostorija HDZ-a u Medulićevoj ulici.

“Budući je zadnji čin konačne pljačke i predaje Zadra vladajuća partija koncentrirala u Velikom tjednu, želimo vas obavijestiti kako ćemo u noći sa subote 31.03. na nedjelju 01.04. održati molitveno bdijenje u ulici Andrije Medulića, ispred broja 2, poznatije kao stožer zadarskog HDZ-a, sa početkom u 22 sata. Pored ogromnih političkih i zakonskih napora koje smo poduzeli kako bi obranili Gaženicu, jedino što nam je preostalo je zatražiti pomoć Svevišnjeg i u molitvi dočekati Uskrs, najveći blagdan u nas Hrvata. Prilikom bdijenja koncentrirati ćemo se isključivo na molitvu i njezinu nakanu te nećemo davati nikakve izjave, stoga ovdje ističemo nakanu bdijenja.

Moliti ćemo da oni koji rasprodaju i koncesioniraju voljenu Domovinu, shvate s čim su nas to zadužili Hrvatski Branitelji u Domovinskom ratu, moliti ćemo da vladajući prestanu pljačkati i uništavati svoj narod, a njihovo članstvo da ne podržava taj lagodni i naoko moćni put, već da se okrenu zajedničkim ljudskim, katoličkim i moralnim vrijednostima, kako bi svi zajedno spriječili buduće i popravili već načinjene štete našoj Domovini. Moliti ćemo da oni koji nas vode shvate da ste za njih glasali da preuzimaju odgovornost, a ne da je se odriču i da se time pritom hvale. Poručujemo svim vjernicima da se ove godine posebno, u crkvama, svojim domovima ili nama u Medulićevoj priključe u molitvama za tu nakanu. Na bdijenju za spas Grada i Domovine ćemo upaliti svijeće, moliti Krunicu i osigurati tople napitke, umjesto sramotnih insinuacija zlobnika, koji nas lažno svrstavaju u one koji svojim postupcima vrijeđaju tuđe vjerske osjećaje. Ovim putem želimo pozvati da nam se pridruže u molitvi svi oni koji vole našu Domovinu i naš Grad, bez obzira koje su rase, religije, spola, roda ili nacionalnosti. U slučaju kiše bdijenje se neće odgoditi”, stoji u njihovom priopćenju.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...