Antena Zadar daruje 10 ulaznica za koncert Balašević tribute benda Neki novi klinci

U petak 4. svibnja nakon poduže pauze u Q Bar vraća se jedan od najboljih Balaševićevih tribute bendova u regiji Neki novi klinci iz Zagreba.

Svojom trosatnom svirkom proći će kroz Đoletov najpoznatiji opus i rasplesati nas, a i podsjetiti zašto volimo Đoletove pjesme.

Neki Novi Klinci su zagrebački Balašević tribute band za koji je ideja rođena sada već daleke 2006. godine među grupom prijatelja. Krajem te iste godine bend je započeo s prvim probama na zagrebačkoj Trešnjevci.

Nakon nekoliko mjeseci probanja, “skidanja” i uvježbavanja Đoletovog repertoara Klinci su se odvažili na svoj prvi javni nastup i predstavljanje zagrebačkoj publici. Namjerno ili slučajno, više nije ni važno, dogodilo se to na Valentinovo 14. veljače 2007. godine u jednom od onih malih brodića uz rijeku Savu – ondašnjem klubu Papillon. Priča se te večeri zavrtila i traje i danas…

Kako su njihovi koncerti u Q Baru bili izvrsno posjećeni do sada, ulaznicu u pretprodaji kupite na vrijeme, jer njihov broj je ograničen.

Početak koncerta najavljen je za 23 sata.

Antena Zadar vodi vas na koncert! Dijelimo 10 ulaznica (10×1) za ovaj fantastičan rock koncert. Ispod našeg članka na Facebooku napišite “Želim na koncert” te se prijavite na službeni event kluba te ga šerajte.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...