dobrodošlica sudionicima

Dani otvorenih vrata u ŠC Višnjik povodom utrke Wings for Life

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Sportsku dobrodošlicu svim sudionicima ovogodišnje utrke „Wings for life“ koja se održava u Zadru 6. svibnja sa startom na Liburnskoj obali, pod gradskim zidinama upisanim na popis svjetske baštine UNESCO-a, poželjet će i ŠC Višnjik!

„Danima otvorenih vrata“ Grad Zadar i ŠC Višnjik obilježavaju završetak 2. faze obnove sportskih igrališta u kojima je za sve posjetitelje organiziran sportski, rekreacijski i zabavni program pod nazivom „Wings for Life Warm Up“.

Već u petak 4. svibnja, u poslijepodnevnim satima, svi posjetitelji i sudionici utrke „Wings for Life“, imat će prigodu zagrijati se i pripremiti za svoju utrku uz aerobic, fitness, boks military, insanity i zumbu s profesionalnim trenerima. Zajedno s rekreativcima svih dobnih skupina, imat će mogućnost upoznati se s orijentacijskim kretanjem, sportskom i ritmičkom gimnastikom, borilačkim vještinama, sportskim penjanjem…

Večernji sati petka donose i glazbeni program u ŠC Višnjik gdje će s početkom u 22 sata energični i rasplesani nastup održati „Indira Forza“, a za dobru zabavu bit će zadužen i zadarski band „Hot STUFF“, od 20 sati.

Košarkaški, malonogometni, odbojkaški i rukometni tereni u subotu tijekom jutra bit će mjesto sportskih natjecanja mladih zadarskih sportaša i sportskih škola u organizaciji Športske zajednice Grada Zadra, a za zagrijavanje pred utrku sudionici „Wings for Life“ tijekom čitavog dana imaju na raspolaganju novouređenu trim stazu s vježbalištem i atletski stadion.

Radujemo se dolasku zadarskih sportaša i rekreativaca na ovogodišnje Dane otvorenih vrata ŠC Višnjik te pozivamo sudionike ove jedinstvene svjetske utrke humanitarnog karaktera na „Wings for Life Warm Up Zadar 2018.“ Dobro došli!

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar