Cestitka_Uskrs

Kad mali postaju veliki; Papaline HNK Primorca Biograd uz bok hrvatskom prvoligašu

Samo dva tjedna nakon osvajanja jakog međunarodnog turnira u Postirama na Braču, papaline iz HNK Primorac Biograd, nastupili su na Uskrsnom dječjem nogometnom turniru “Mlade nade 2018” odnosno na Kupu  Sv. Filipa i Jakova. U tri jake utakmice protiv Rudeša2, Kustošije i Nk Zare papaline su pokazale svoje zavidno znanje i iskustvo s proteklih turnira te su briljirali s pobjedama. U četvrtoj, finalnoj utakmici protiv prvoligaša Rudeša, papaline su konkurirale prvoligašu na najbolji mogući način, međutim sreća je bila na strani ekipe Rudeša, time su papaline iz Biograda zauzele visoko drugo mjesto na ovom prestižnom turniru.

-Prije svega moram reći da su djeca malo tužna, no dali smo im do znanja kako je njihova izvedba u završnici protiv jednog tako jakog prvoligaša,uistinu bila na zavidnoj razini te smo ponosni na njihovu igru. No tako je u to sportu, nekad se dobije, nekad ne. No, ono što je bitno su gostovanja po turnirima, što više odigranih utakmica, tim više iskustava i prakse, kako bi na svakom sljedećem turnitu bili još bolji.- rekao nam je Trener Boško Birkić.

Za najboljeg strijelca turnira sa 11 golova, poglešen je Josip Uskok iz HNK Biograd Primorac

– Jako sam sretan što sam proglašen za najboljeg strijelca. Tužan sam zato što nismo osvojili prvo mjesto, ali nismo se dali i igrali smo kao prava ekipa.- rekao nam je Josip Uskok

– Natjecanje na ovom turniru ima propagandni karakter, a cilj je upoznavanje i zbližavanje djece i mladeži, jačanje natjecateljskog duha te provjera znanja i sposobnosti u nogometnoj vještini, što smo na kraju i postigli- poručuju organizatori Uskrsnog dječjeg nogometnog turnira “Mlade nade 2018”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...