Kadrovi “Istanbulske nevjeste” na ljeto se snimaju na kruzeru u Gaženici, zadarskog gradonačelnika utjelovit će Božidar Longin

Tek što je serija “The Terror” snimana na Pagu imala svjetsku premijeru na kabelskom kanalu AMC, čini se kako će i Zadar uskoro postati zanimljiva destinacija filmskog turizma. Naime, iako službenu potvrdu iz Filmskog ureda Zadar nismo uspjeli dobiti, doznajemo da će se kadrovi za nove epizode poznate turske sapunice “Istanbulska nevjesta” snimati na kruzeru u Gaženici tijekom srpnja.

U seriji snimanoj prema istinitom događaju, a koja je za male ekrane prikovala mnoge, na kratko će se, kako doznajemo iz pouzdanog izvora, pojaviti i zadarski župan Božidar Longin, u ulozi gradonačelnika koji će glavnim likovima, Özcanu Denizu poznatom po ulogama u serijama “Sudbina” i “Crna ruža” te zvijezdi serije “Ponovno rođen”, Asli Enver, poželjeti dobrodošlicu.

Iako je župan Longin bio nedostupan za komentare, navodno je oduševljen turskom ponudom a i uvijek se htio okušati u glumi. Kako će se snaći u ulozi moći ćemo pogledati u rujnu kada će se premijerno prikazati novi nastavci turske sapunice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...