Medalja s tri uzastopna turnira; Oslabljeni za dva igrača, papaline izborile broncu

Pod pokroviteljstvom Grada Skradina, a u organizaciji NK “SOŠK-a”, jučer je u Skradinu završio o 2.ALPAS kup za djecu 2007/08 i 2009/10 godište. Kako smo jučer napisali na turniru su nastupile i dobro poznate papaline iz Škole nogometa Primorac Biograd.

Prvi dan turnira papaline su izborile četvrtfinale pod trenerskom palicom Colića, te su spremno krenule u drugi dio natjecanja. U četvrtfinalu, oslabljeni za dvoje igrača koji su opravdano izostali zbog pričesti, mlade nade Biogradskog nogometa igrali su protiv Culinec 1, te izborili pobjedu s dva pogotka u mrežu.

Polufinale se igralo protiv jakog Hajduka, te se vidno osjetio nedostatak dvojice ponajboljih igrača, te je krajnji rezultat bio 4:2, za Hajduk.  Iako su već tada bili vidno umorni, ova djeca još su jednom pokazala kako je duh, borbenosti i volja ono čime ih treneri uče, te su u utakmici za treće mjesto protiv Joso Bego poveli i dobili s fantastičnih 2:0.

Jako smo zadovoljni što smo ponovno osvojili medalju. Koliko djeca napreduju iz dana u dan, te koliko se s njima radi najbolje potvrđuje činjenica da s tri uzastopna turnira, kuću donosimo medalje sa svih turnira. Zadnja tri turnira dala su nam odličan vjetar u leđa jer već za šest dana, odnosno u subotu i sami smo domaćini prvog međunarodnog turnira za djecu u nogometu kod nas u Biogradu, te se nadamo još jednoj medalji i to onoj kućnoj,- rekao nam je trener Kristian Colić.

U Gradu Biogradu se od 04.-06.svibnja 2018.godine održava međunarodni nogometni turnir za djecu, a sve u organizaciji škole nogometa NK Primorac Biograd. Početkom tjedna službeno je sastavljen i raspored utakmica svih ekipa, koji smo cijelosti objavili na našem portalu, a evo što su nam rekli organizatori

– Prezadovoljni smo brojem ekipa koje se prijavljene, čak je brojka išla i iznad naših očekivanja. Imamo po 12 ekipa u 2007.godište, te 12 ekipa u 2009.godište, koje će biti podijeljene u dvije skupine po šest ekipa, gdje prva dva prolaze u polufinale. Također se možemo pohvaliti i dolaskom NK Dinama na naš međunarodni turnir, na što smo jako ponosni. Sada se samo možemo nadati kako će sam turnir proći onako kako smo to mi organizatori i zamislili,- za kraj nam je rekao Colić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...