Otkrivamo gdje je zabava; Od regate, Baruna, vespi do kina na otvorenom

Od 27. travnja do 01. svibnja u Biogradu su pripremili obilje događanja u obliku aktivnog odmora i zabavnog programa, svatko može pronaći nešto za sebe i za vikend putovanje odabrati upravo Biograd.
Tako u ponudi aktivnog programa imamo regatu Pašmanskim kanalom, natjecanje u pecanju štapom, utrku ulicama Biograda, šetnju od parka do fun parka “Biograd” te rekreativni MTB maraton oko Vranskog jezera. Zabavni program rezerviran je za jednu od najpopularnijih klapa u Hrvasktoj, klapu Kampanel, “Disco Inferno Magic Band” koji će nas vratiti u doba disco groznice, dalmatinsku klapu “Bunari” te slovensku zvijezdu “Čuki”.

Slovenski vikend ove godine obiluje i bogatim dodatnim sadržajem pa nas tako u subotu, 28.04. očekuje otvorenje Green Zone gdje ćete pronaći prezentacije gradova partnera iz Slovenije, a tema je Zeleni turizam. Ovdje ćete također pronaći i prezentaciju Hrvatskih otočnih proizvoda, najboljih proizvoda s hrvatskih otoka.  Do 20. travnja traju prijave za nositelje oznake HOP na Sajam Hrvatskog otočnog proizvoda koji će se održati u Biogradu na Moru od 28. travnja do 1. svibnja 2018. u sklopu manifestacije „Slovenski vikend“. 29.04. za svu djecu u centru grada, na trgu Brce organizirano je Kino na otvorenom, a prikazivat će se crtani film koji je sinkroniziran na hrvatskom, a titlovan na slovenskom jeziku. U ponedjeljak na rivi u popodnevnim satima pogledajte izložbu old-timera i vespa motocikala. Kroz sve dane Slovenskog vikenda organizirani su dodatni sadržaji za djecu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...