Poslušajte sve tri pjesme; Nakon Rumunja i Albanci tvrde da je “Crazy” plagijat njihove stvari

Nakon optužbi rumunjskog repera Gueza da je pjesma “Crazy” s kojom će hrvatska pjevačica Franka Batelić nastupiti na nadolazećem Eurosongu, a iza koje stoje kantautori Branimir Mihaljević i Denis Mevlja plagijat njegove pjesme “Ceea ce iubim”, Guez je rano na Uskršnji ponedjeljak ponovno optužio Mihaljevića, Mevlju i Batelić za krađu.

Guez tvrdi da je “Crazy” plagijat pjesme albanske pjevačice Denise Gjezo “Zemër ku je”. “I go crazy, crazy for your love, od koliko će umjetnika hrvatski tim okrasti? Je li?”, napisao je na svojem Facebook profilu.

Mihaljević i Mevlja najnovije optužbe rumunjskog repera nisu komentirali.

Podsjećamo, ovo je drugi put da Guez tvrdi da je pjesma “Crazy” plagijat. Prvo je tvrdio da su Mihaljević i Mevlja ukrali njegovu pjesmu “Ceea ce iubim”. Mihaljević je u nedjelju rekao da je pjesma “Crazy” autorsko djelo Mevlje i njega, a da je Guez do glazbene podloge za svoju pjesmu došao zbog Mevljine greške.

“Došli smo do saznanja da je Denis, koji inače radi i prodaje beatove, na stranicu za prodaju, zabunom stavio krivi dokument pod nazivom druge pjesme, tj. stavio je pjesmu koja je rađena za Eurosong za koju nema odobrenje mene kao koautora za prodaju”, rekao je Mihaljević, piše Jutarnji.

“Žao mi je što je Franka postala žrtvom moje nepažnje i nespretnog događaja za koji nije niti znala te je, razumljivo, ostala šokirana. Mjesecima zajedno radimo na pjesmi i jedan trenutak moje nepažnje promijenio je sve ono dobro što smo napravili. Znam da će ipak na eurovizijskoj pozornici Franka ostaviti cijelu sebe, to sam osjetio od prvog trenutka kad smo počeli raditi na pjesmi”, dodao je Mevlja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...