Prijateljstvo, iskrenost i ljubav prema glazbi dobitna su kombinacija za uspjeh Jure Brkljače, Davida Temelkova i Marka Kutlića!

Srca pripadnica ljepšeg spola osvojili su odavno svojim šarmom i pristupačnošću, ali glazba je ono što ih definira i svrstava u vrh nove scene. Iako mladi, Marko Kutlić, Jure Brkljača i David Temelkov iza sebe imaju već respektabilan niz uspjeha, a u novom izdanju glazbene emisije Koktel-bar, još jednom su pokazali zašto je to tako.

Mirnoća i elegancija kojom vladaju scenom jednostavno je nevjerojatna, a o njihovim vokalnim sposobnostima, suvišno je i govoriti. Dovoljno je poslušati singlove koje su dečki do sada, svatko na svoj prepoznatljiv način, predstavili publici.

Suprotno stereotipima, ekipa je pokazala kako je njihovo prijateljstvo put do uspjeha na glazbenoj sceni. Ljubav prema glazbi i Hit Records bila je spona koja ih je povezala, a na prvu su kako se kaže, međusobno kliknuli, a takav odnos nastavljaju graditi svakoga dan.

Druženje, izlasci, sportske aktivnosti, igranje nogometa, vježbanje u Orlandu Fitu, zajednička gostovanja i snimanja, te najbitnije, bezrezervna podrška, ono je što obilježava njihov put prema uspjehu.

Svjetla najvećih pozornica već su osjetili zahvaljujući podršci Tonyja Cetinskog koji ih poziva kao goste na svoje koncerte. Da dečki zajedno kroče prema vrhu scene, svjedoče i njihova česta zajednička putovanja, ali i brojna medijska gostovanja.

Upravo su legendarni skladatelj Miroslav Rus i Tony Cetinski, prigodnim videom puštenim u spomenutoj emisiji, na poseban način pokazali koliko cijene, podržavaju i vjeruju u uspjeh Davida, Marka i Jure.

Cjelokupnu snimku emisije možete pogledati ovdje, a pojedinačne nastupe Davida, Marka i Jure na Youtube kanalu HRT-a .

Prigodu da uživo čujete Davida Temelkova i njegov aktualni hit ‘Ljubavi’, Marka Kutlića i njegove ‘Usne tvoje’ i Juru Brkljaču u izvedbi aktualne uspješnice ‘Ona me vuče’, imate već ove subote 21.04. od 10 sati u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici u Novoj ploči, a sve u sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Dana prodavaonica ploča.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...