Skup na temu “Masovni zločini SRPSKOG agresora i mirna reintegracija” u Zadru 5. do 7. travnja

Zašto hrvatski političari godinama ignoriraju masovne grobnice u Voćinu i Baćinu? Zašto se šuti o stravičnim srpskim zločinima na Banovini? Ivica Pandža Orkan se godinama zalaže da se o tim stravičnim srbočetničko-agresorskim zločinima javno govori.

Ovaj skup za učitelje i nastavnike povijesti Orkan će iskoristiti da se pozornost javnosti skrene na užasne srbočetničke pokolje i likvidacije u tom dijelu hrvatske. Prilika je ovo da se na vrlo važnom skupu nakon 4. godine upoznaju ljudi koji se bave poviješću iz obrambenog Domovinskog te da se upoznaju sa stvarnim i strašnim činjenicama koje će im Ivica Pandža Orkan iznijeti na svom predavanju.

Cilj skupa je upoznavanje sudionika s masovnim zločinima agresora u Domovinskom ratu i mirnom reintegracijom hrvatskog Podunavlja kao najvećem uspjehu UN-a u povijesti kako bi se stečena znanja lakše prenosila učenicima.

Državni stručni skup za učitelje i nastavnike povijesti na temu DOMOVINSKI RAT – Masovni zločini SRPSKOG agresora i mirna reintegracija, održavat će se od 5.– 7. travnja 2018. u Zadru.

Skup na kojem će se naći 250 polaznika namijenjen je učiteljima i nastavnicima povijesti, a predavači su: prof. dr. sc. Ivo Lučić, prof. dr. sc. Andrija Hebrang, prof. dr. sc. Boris Dželalija, pukovnik Ivica Pandža Orkan, brigadir Danijel Kotlar, doc. dr. sc. Ante Nazor, braniteljica Danka Dražina, odvjetnica Vesna Škare Ožbolt, akademik Ivica Kostović, mr. sc. Joško Morić, dr. sc. Dražen Živić, dr. sc. Ana Holjevac i novinarka Višnja Starešina.

Cilj skupa je upoznavanje sudionika s masovnim zločinima srpskog agresora u Domovinskom ratu i mirnom reintegracijom hrvatskog Podunavlja kao najvećem uspjehu UN-a u povijesti kako bi se stečena znanja lakše prenosila učenicima.

Na upit kojom će se temom baviti na ovom skupu, pukovnik Ivica Pandža Orkanodgovorio je.

Ivica Pandža otkrio je stvarne ubojice ruskih novinara.

O tom se nije smjelo ni govoriti, a ne nešto napisati o tom tko je ubio ruske novinare kaže nam Orkan.Nastala je medijsko diplomatsko obavještajno politička zavrzlama u kojoj su srpski teroristi za smrt Viktora Nogina i Genadya Kurinnoya optužili hrvatske snage, a tadašanja Hrvatska, još uvijek nepriznata država, teško se mogla braniti od ove monstruozne optužbe. Rusi nisu nikako dozvoljavali da se to javno objavi da se ne dozna istina da su njihovu pravoslavnu braću ubili upravo srbi koji su izvršili agresiju na hrvatsku. Ubili su ih u sačekuši i htjeli su to pošto poto skriti od javnosti i rusima prikazati da je to uradila hrvatska vojska, ali napokon se otkrila prava istina i sad rusi znaju tko je ubio njihove novinare. To nije uradila hrvatska već agresorska srbočetnička voska.

Moja tema na ovom predavanju su stravični srpski zločini na Banovini s posebnim osvrtom na Baćin. Ovaj poziv sam čekao 4 godine jer sam na takvom seminaru bio 2014. godine i to s temom o poginulim novinarima na Banovini, no ove me godine čeka puno kompleksnija tema, kazao je Orkan, prenosti braniteljskiportal.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...