Subašić ne pamti ovakvu katastrofu; Po loptu u mrežu morao je sedam puta, PSG uništio Monaco

U 33. kolu francuskog nogometnog prvenstva na Parku prinčeva PSG je razbio Monaco 7:1 te je pet kola prije kraja osigurao naslov prvaka. Parižani su titulu vratili u svoje vlasništvo. Nakon što je PSG vladao francuskim nogometom od 2013. do 2016., njegovu dominaciju prošle sezone prekinuo je upravo Monaco. Klub iz Kneževine stigao je na Park prinčeva kao drugoplasirana momčad prvenstva s namjerom da odgodi slavlje PSG-a barem za još jedno kolo, ali doživio je katastrofu.

Danijel Subašić morao je čak sedam puta po loptu u mrežu. Bila je to ‘noćna mora’ za hrvatskog vratara kakvu ne pamti u karijeri, jer su Parižani bili iznimno raspoloženi.

Golove za domaćina zabili su Lo Celso (14, 27), Cavani (17), Di Maria (20, 58), šesti je bio autogol Falcaa (76), a zadnji je postigao Draxler (86). Počasni pogodak za goste bilo je djelo Ronyja Lopesa (38).

Pet kola prije kraja PSG ima 87 bodova, nedostižnih 17 više od drugog Monaca. Za Paris SG ovo je sedmi naslov francuskog prvaka, a peti u posljednjih šest sezona.

Inače, na pojedinim francuskim portalima pojavila se informacija (koja još nije potvrđena) kako na utakmici nije bilo Neymara. Brazilac se oporavlja od ozljede i operacije, a očigledno nije mislio da bi bilo lijepo pohoditi susret u kojem je njegova momčad osigurala trofej, piše tportal.hr.

Čovjeku, zbog kojeg su katarski vlasnici Barceloni isplatili 222 milijuna eura i koji je dobio ogromnu godišnju plaću od oko 36 milijuna eura, to ne služi na čast i pitanje je kako će to utjecati na njegov odnos s drugim zvijezdama u svlačionici koje su već ranije podigle glas protiv Neymarovog ponašanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...