Udruga Cukrići Zadar; Sutra susret oboljelih od dijabetesa iz Dalmacije u Zadru

Udruga Cukrići Zadar sutra organiziraju XXI Koordinaciju udruga i susret osoba oboljelih od dijabetesa iz  Dalmacije u hotelu Kolovare, s početkom u 10.15 sati.
Nazočit će sve Udruge dijabetičara iz Dalmacije. Koordinacija je izuzetno bitna za boljitak oboljelih od šećerne bolesti i rješavanje problema s kojima se oboljeli, posebice djeca, svakodnevno susreću (manjak pedijatra endokrinologa, zabrana upisa oboljeloj djeci u odabrane srednje škole, zabrana upisa i pohađanja vrtića, prebačaj lijekova koji se
koriste za bolju kontrolu dijabetesa s liste A na listu B, manjak inzulinskih pumpi za potrebite, izrazito smanjenje prava kad dijete napuni 18 godina, slaba edukacija trudnica s gestacijskim dijabetesom, smanjenje iznosa putnog naloga od travnja 2017., nejednaka prava!).


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...