Facebook vam od danas želi pomoći i u ljubavi

Najveća društvena mreža na svijetu uskoro uvodi značajku unutar osnovne aplikacije pomoću koje će svojim korisnicima pomoći pronaći ljubav.

Naime, tijekom developerske konferencije D8 iz Facebooka su predstavili novu značajku za dejting kojom planiraju oduzeti tržište drugim popularnim aplikacijama za pronalazak partnera, kao što je Tinder.

Prema izvješću TechCruncha, društvena mreža će dodati posebnu stranicu za dejting u sklopu standardne Facebookove aplikacije. Korisnici će je moći aktivirati, stvoriti profil te se nakon toga povezati s drugim korisnicima Facebooka koji traže ljubav i sve što ide uz to.

Profil ćete stvarati korištenjem vašeg imena, što znači da vas prijatelji neće moći pratiti dok koristite značajku za dejting. S vremenom ćete rafinirati svoj profil upisivanjem dodatnih interesa te vidjeti profile drugih ljudi koji te iste interese dijele s vama.

Ukoliko pronađete osobu koja vas zanima, moći ćete pogledati njegov ili njezin osnovni profil. Ako ste oboje zainteresirani, dobit ćete priliku započeti razgovor u specijalnom kasliću za dejting koji je odvojen od Messengera i WhatsAppa.

Kako stvari stoje, Facebook još nije razotkrio sve detalje svoje značajke za spajanje ljudi. Sve što znamo je da će informacije sakupljene putem usluge za dejting biti korištene u vašu korist, za razliku od svih ostalih koje Facebook koristi kako bi na vama zaradio.

Facebook značajku za dejting planira početi tesitrati uskoro, što znači da ćemo ju svi susresti prije kraja 2018., piše tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...