Od danas dvije izravne linije do Frankfurta tjedno; Lufthansina povratna karta 89 eura

Na zadarsku zračnu luku danas je sletio prvi Lufthansin Airbus A319, prevozeći putnike na liniji Frankfurt – Zadar. Već uobičajenim “vodenim kršenjem” dočekan je tako na Zemuniku, nakon čega su putnicima uručeni prigodni pokloni.

Od danas će tako Zadar s Frankfurtom biti povezan i Lufthansinom linijom, koja će letjeti subotom i nedjeljom. Cijena leta, kako doznajemo, iznosit će 89 eura za povratnu kartu. Subotom let polazi iz Frankfurta u 10:25 i stiže u Zadar u 12:00 sati, a povratni let kreće u 12:35 i stiže u Frankfurt u 14:15. Nedjeljom let kreće iz Frankfurta u 16:25 i stiže u 18:00 u Zadar. Povratni let je u 18:40 s dolaskom u Frankfurt u 20:20 sati.

Prema riječima Petera Pullena, direktora prodaje ove zračne kompanije, zrakoplovi Lufthansine grupe za Zadar lete na čak 17 linija, a ono što je prethodilo uvođenju linije za Frankfurt bilo je dodatno pojačavanje linije prema Münchenu.

Dodatnom linijom prema jednom od vodećih europskih zračnih čvorišta, zadovoljni su i u upravi Zračne luke Zadar, gdje ne skrivaju oduševljenje, pa najavljuju povećanje broja putnika između 7 i 10 posto u usporedbi s lanjskom godinom.

– Iznimno nam je zadovoljstvo objaviti da je Zadar od danas povezan s Frankfurtom, inače jednim od najvećih svjetskih zrakoplovnih čvorišta. Činjenica da se to dogodilo upravo s Lufthansom također jednom od najvećih europskih i svjetskih kompanija čini nas iznimno ponosnima, kazao je direktor Zračne luke Josip Klišmanić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...