JUTROS PRVO TICANJE

Od danas dvije izravne linije do Frankfurta tjedno; Lufthansina povratna karta 89 eura

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Na zadarsku zračnu luku danas je sletio prvi Lufthansin Airbus A319, prevozeći putnike na liniji Frankfurt – Zadar. Već uobičajenim “vodenim kršenjem” dočekan je tako na Zemuniku, nakon čega su putnicima uručeni prigodni pokloni.

Od danas će tako Zadar s Frankfurtom biti povezan i Lufthansinom linijom, koja će letjeti subotom i nedjeljom. Cijena leta, kako doznajemo, iznosit će 89 eura za povratnu kartu. Subotom let polazi iz Frankfurta u 10:25 i stiže u Zadar u 12:00 sati, a povratni let kreće u 12:35 i stiže u Frankfurt u 14:15. Nedjeljom let kreće iz Frankfurta u 16:25 i stiže u 18:00 u Zadar. Povratni let je u 18:40 s dolaskom u Frankfurt u 20:20 sati.

Prema riječima Petera Pullena, direktora prodaje ove zračne kompanije, zrakoplovi Lufthansine grupe za Zadar lete na čak 17 linija, a ono što je prethodilo uvođenju linije za Frankfurt bilo je dodatno pojačavanje linije prema Münchenu.

Dodatnom linijom prema jednom od vodećih europskih zračnih čvorišta, zadovoljni su i u upravi Zračne luke Zadar, gdje ne skrivaju oduševljenje, pa najavljuju povećanje broja putnika između 7 i 10 posto u usporedbi s lanjskom godinom.

– Iznimno nam je zadovoljstvo objaviti da je Zadar od danas povezan s Frankfurtom, inače jednim od najvećih svjetskih zrakoplovnih čvorišta. Činjenica da se to dogodilo upravo s Lufthansom također jednom od najvećih europskih i svjetskih kompanija čini nas iznimno ponosnima, kazao je direktor Zračne luke Josip Klišmanić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar