U Privlaci se sutra otvara novi Tommy maximarket

Kao vodeći dalmatinski trgovački lanac, Tommy najavljuje daljnju ekspanziju prodajne mreže u Zadarskoj županiji. U četvrtak 17. svibnja 2018. otvara se novi Tommy maximarket u Privlaci.

Maximarket Tommy Privlaka, na adresi Ulica Ivana Pavla II 99 opremljen je po suvremenim standardima, i kao takav će dati dodatnu kvaliteti trgovačkoj ponudi cijeloga mjesta.

Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg mesa-mesnice, gastronomije, delikatesa, svježeg voća i povrća, te pekarsko-slastičarskih proizvoda.

Površina korisnog prostora iznosi preko 500 metara četvornih, a uposlili su novih 15 radnika, kojima Tommy nudi stimulativno radno okruženje i visoke radne standarde.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.

Maximarket Tommy Privlaka je 199 prodajno mjesto Tommy-ja u Hrvatskoj i 39. prodajno mjesto u Zadarskoj županiji.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...