Luka Modrić dobio zastrašujuće poruke, kapetanu Vatrenih prijete klanjem i vješanjem

Otkako je promijenio iskaz na suđenju Zdravku Mamiću zbog čega je optužen za klevetu kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izgubio je podršku dijela navijača. Redovito se zbog toga nalazi na udaru istih. Od statusa miljenika postao je tako omražena figura hrvatskog nogometa, piše Net.hr.

Uvredljivi grafiti na njegov, ali i račun Dejana Lovrena. Mamića i HNS-a sve su češća pojava diljem zemlje. Međutim, postoji granica za sve, ali neki su je po fotografijama koje su osvanule na internetu sada prešli.

Stravične poruke

Naime, na Instagram profilu pod nazivom Balkanski navijači objavljene su zastrašujuće fotografije nepoznatog autora. Na jednoj od njih netko drži nož na ‘Modrićevu’ vratu, dok je na drugoj kapetan obješen.

Kao što je poznato u srijedu je pored Šibenika osvanuo veliki transparent na kojem su prekrižena među ostalim imena Luke Modrića i Dejana Lovrena.

‘Kontra mraku, kontra sili – sve izgubili dabogda’, stajalo je na transparentu, koji nije skrivao nezadovoljstvo sa rukovodećom garniturom hrvatskog nogometa, ali i sa pojedinim igračima.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...