FIFA je dala HNS-u dodatne ulaznice za nedjelju, no oni su ih ostavili za obitelji naših reprezentativaca

Ulaznice iz ograničenog dodatnog kontingenta koji je FIFA omogućila HNS-u nisu dostatne za javnu prodaju, već će biti omogućene za kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima stožera, stoji u priopćenju koje je u petak objavio Hrvatski nogometni savez.

Finalni dvoboj Hrvatske i Francuske na moskovskom stadionu Lužnjiki tako će moći pratiti samo oni koji su ulaznice osigurali u predviđenim rokovima koje je Međunarodni nogometni savez odredio za prodaju, što je i HNS istaknuo u priopćenju.

Podsjećamo, ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine, dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske. Hvala svim navijačima na sjajnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, a ne sumnjamo da će najbolja atmosfera biti na finalnoj utakmici protiv Francuske, stoji u priopćenju HNS-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...