LETI GRDELIN KA ISTOKU

I Mladen Grdović kreće prema Rusiji: “Moram ići podržati Vatrene, stalno se čujem s Modrićem a i moja pisma im je nova himna”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

I zadarski grdelin Mladen Grdović kreće za Rusiju. Točnije u Sili gdje će se naši Vatreni suočiti s domaćinima – Rusima.

Iden u Rusiju, u Soči! Želin tamo doći s gitarom pa ćemo ako pobjedimo pivati. Moran ići, već se radi viza, kazao je Mladen Grdović.

Ne bi možda Mladen tako hitro radio vizu i putovao prema istoku da se nakon pobjede naše vrste nad Dancima nije zapivala njegova “Nije u šoldima sve” u autobusu na putu ka hotelu.

U reprezentaciji koja broji čak četiri Zadrana nema se što drugo ni pjevati nego mega hit Mladena Grdovića. Ipak je Mladen pjevao Modriću na svadbi, a s njim je razgovarao i nakon velebne pobjede, doznajemo.

Zva sam Modrića nakon utakmice, priča sam i sa Vrsaljkom i Livakovićem i sa Subašićem, sa svim mojim Zadranima, dodaje Grdović.

Iako ste možda pomislili da je Mladen utakmicu gledao u društvu prijatelja s čašom bevande u ruci, prevarili ste se. Grdović je utakmicu s Danskom gledao doma i to sa svojom Brankicom.

Ovo je još jedan dokaz kako je ovaj par nerazdvojan, a unatoč pitanju medija kako je Brankica podjela tužbu radi utvrđivanja bračne stečevine, vjerujemo kako će ljubav na kraju pobijediti sve.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar