Miočić: “Zaslužujem uzvrat i bolje neka mi ga daju ili će vidjeti što će se dogoditi”

Stipe Miočić je ljut i to ne pokušava sakriti. Tako je izgledao i zvučao prilikom razgovora s Arielom Helwanijem, u kojem je otkrio da ga zanima samo jedna borba, a to je revanš protiv Cormiera te je poručio da je za UFC bolje da mu ga daju, piše Fight Site.

Donedavni prvak UFC-ove teške kategorije je iznio svoje razloge zašto smatra da bi trebao odmah dobiti revanš, a oni su u svakom slučaju relevantni i Miočić je u pravu. Uostalom, samo je ponovio ono što svi znamo, ali teško da će se to dogoditi, posebno jer znamo koliko UFC očekuje od Lesnarovog povratka.

“Ja sam obranio titulu više puta nego itko drugi i čini se da neću dobiti revanš, a ima boraca koji dobivaju za puno manje. Otvoreno sam to rekao Whiteu, on nije znao što da mi kaže. Jasno je da sada idu DC i Lesnar, ali ja ću trenirati i biti spreman ukoliko se netko ozlijedi”, rekao je Miočić, dodavši kako već trenira. Što se tiče Lesnara, kaže da nije znao za njegov dolazak, ali ga je vidio kratko vremena prije nego je krenuo prema kavezu. Isto tako je rekao što bi se dogodilo po pitanju Lesnara da je došao do pobjede.

“Vidio sam Brocka na televiziji dok sam se pripremao za borbu. Odmah sam znao da se nešto sprema. Da sam ja pobijedio, sigurno ne bih postupio kao DC, bio bih puno profesionalniji.” Helwani je iznio zanimljivu informaciju. Naime, kada je borac pod USADA suspenzijom, on ne smije biti u kutu niti jednog drugog borca pa to odlazi čak do toga da suspendirani borci ne smiju niti trenirati s UFC borcima, a Nick Diaz čak je imao problema s ulaskom u dvoranu kada se borio njegov brat Nate. S druge strane, Lesnar je ušetao u zgradu, a nakon toga i u kavez bez ikakvog problema.

Onda su se okrenuli na ubode u oko nakon kojih je došlo do prekida, koji je Stipu svakako izbacio iz ritma borbe. Još su prokomentirali i udarac koji je završio borbu, kao i sam prekid. “Bio sam više puta ubadan u oko, ali nikada ovako duboko. Ne znam je li to učinio namjerno, nije niti bitno. Što se tiče udarca, sam da jako udara, ali ništa jače od boraca s kojima sam se do tada susretao. Problem je bilo što je izvukao udarac koji ja nisam vidio, a to su najjači i najbolji udarci. Prekid je bio dobar, pogodio me s još par udaraca, a ja se nisam branio”, rekao je, a onda se još okrenuo na to što on želi za svoju iduću borbu. I zapravo je bio vrlo jasan i izravan prema UFC-u, s vrlo ljutom ekspresijom na svom licu:

“Ja ću trenirati cijelo vrijeme. Ukoliko mi dođu u studenom i ponude mi borbu, prihvatiti ću, prihvatiti ću revanš bilo kada. Ukoliko mi dođu s nekom drugom borbom neću je prihvatiti. Bolje da mi ne nude drugu borbe jer ćete vidjeti što će se onda dogoditi, otvoren sam samo za revanš jer to je ono što zaslužujem. Nisam uvjeren da ću dobiti revanš, ali bolje za njih je da mi ga daju. Uvjeren sam u to da taj revanš zaslužujem i zaslužujem da mi DC da tu priliku.”

Nažalost po Stipu, čini se da Cormiera zanima samo borba protiv Lesnara, odnosno da se namjerava i umiroviti kao dvostruki UFC-ov prvak. Svakako sebična situacija prema Miočiću, bez čijeg pristanka njegove prilike za osvajanje titule ne bi niti bilo. No, Cormier nije samo borac, on je prije svega i veliki biznismen, posebno jer se bliži kraj njegove karijere, gdje ima priliku uzeti najveći novac u njoj, a također se i pobrinuti za još nekoliko vrijednih redaka unutar njegove ostavštine.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...