Mladen Grdović zabavljao Lanu Radeljak i njezinu ekipu na proslavi 18. rođendana

Kćer pokojne glumice i poznatog poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana ovog je vikenda proslavila 18. rođendan. Ponosni tata pohvalio se fotografijom sa svojom nasljednicom i rođendanskog slavlja povodom njenog 18. rođendana, piše tportal.hr.

Lana Radeljak napunila je 18 godina i svojom ljepotom neodoljivo podsjeća na pokojnu majku Enu Begović. Lijepi zubi i još ljepši osmijeh, duga svijetla kosa i plave oči kao da su preslika Ene.

Lana i njezina ekipa na rođendanskoj fešti zabavljali su se uz Mladena Grdovića, a kako je napisao njezin tata, Dikan, obojica su pili samo vodu. ‘Mladen je poklonio cijeli dan i svaka mu čast zbog toga. Otkazao je sve koncerte i došao na Brač u našu vilu gdje su Lana, njezina baka i svi one koji je vole pjevali i zabavljali se’, rekao je za tportal Josip Radeljak.

Mladoj ljepotici je na Facebooku čestitala i teta, Mija Begović uz fotografiju iz rodilišta na kojoj drži tek rođenu nećakinju. ‘Prije 18 godina, primila sam u naručje ovo dragocjeno čudo – našu Lanu, prekrasnu, divnu, mirišljavu, maznu i kako onda, tako i danas zauvijek povezane, ljubavlju iznad ljubavi! Sretan ti rođendan! Teta’, poručila je glumica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...